Company Name
Pagina principala
Despre noi
Galerie Foto
Plecari - Sosiri
Tarife
Contact
22.02.2007
Vindem si aducem la comanda autocare Mercedes O403, ve-chime max. 3 ani. Pret avantajos

19.02.2007
Rezervarile se pot face si din Spania la numerele de telefon dedicate cat si prin mail la adre-sa: rezervari@transport-italia-spania.ro

18.02.2007
Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri cu informatii corecte si actualizate despre serviciile societatii noastre am pus la dispozitia dumneavoastra acest site accesabil la adresa:
www.transport-italia-spania.ro
 
 
Harta Traseului
Welcome                                                                                                 
 
Doriti o vacanta de neuitat? Mergeti la lucru in strainatate? Deni&Cami Transport va ofera servicii complete de transport international cu principalele destinatii Italia - Franta - Spania in conditii de confort maxim, siguranta, calitate si corectitudine, toate acestea la un standard inalt cu autocare Mercedes de 3 si 4 stele, soferi cu experienta si preturi accesibile.
 
Services
Societatea noastra are ca domeniu principal de activitate transportul international de persoane catre cele mai cautate destinatii din Europa si nu numai. Dorim sa fim cei mai buni si de aceea ne preocupam de calitatea servicilor noastre si asiguram serio-zitate, promtitudine si calatorii la cele mai noi standarde europene.
   
Destinatii si orarul curselor
Preturi
Cele mai bune preturi. Venim in intampinarea dumnea-voastra cu cele mai ieftine oferte pentru cursele regulate catre Italia si Spania. Vreti sa va convingeti? Sunati-ne !!!
 
Special Offer
Vanzari autocare. Oferim spre vanzare si aducem la comanda autocare Mercedes O403, culoare alba, vechime max. 3 ani, 46+2 persoane, putere 310 KW, DVD player, MP3 Player, 2 televizoare, aer conditionat climatronic, acte, inma-triculate in Romania, stare perfecta, la un pret cu adevarat avantajos.

 
Poze autocare
Informatii suplimentare
Webmaster: Sorin Besoiu
Copyright 2007 © SC Deni&Cami SRL